Sovitus ja ajanvaraus

Ajanvaraus

Liikkeemme on avoinna joustavasti, sopimuksen mukaan. Osan ajasta olen poissa asiakaskäynnillä tai varattuna sovitukseen. Otathan yhteyttä meihin etukäteen, niin voin palvella sinua parhaiten. Katso Yhteystiedot 

Yhteistyössä Antikvariaatti Teema

Saman sisäänkäynnin kautta Everstinkuja 4:ssä toimii antikvariaatti. Teemme yhteistyötä töiden tuomisen ja noutojen osalta. Etukäteen sovitusti, voit tuoda tai noutaa valmiin työn antikvariaatista vaikka en olisi itse paikalla.

Sovitusvinkit

Korjattavaksi kannattaa tuoda vain puhtaita vaatteita, koska muutoksia tehdessä vaatteita joudutaan silittämään. Sillittäessä lika tartuu vaateeseen kiinni ja on myöhemmin vaikeampi puhdistaa.

Puuvilla- ja pellavakankaasta valmistetut tuoteet kannattaa pestä (kutistumisen takia) ennen muutosten tekemistä. Esim. farkut lahkeet saattavat kutistua 0,5-1cm ensimmäisessä pesussa. 

Housuja ja hameita lyhennettäessä kannataa mukana olla kengät joita yleensä pitää vaatteen kanssa. Näin saadaan varmistettua lahkeen tai helman sopiva pituus juuri näille kengille. 

Hääpukuja ja juhlapukuja sovittaessa on oltava mukana alusvaateet joita aikoo puvun kanssa pitää. Näin saadaan paremmin varmistettua puvun istuvuus.

Vaatteet kannattaa tuoda korjattavaksi hyvissä ajoin ennen tilaisuutta jossa haluat vaatetta käyttää.

Aivan mahtava palvelu: ystävällinen, asiantunteva ja huomaavainen!


Voin lämpimästi suositella :) Helppo mennä. Työn jälki oli erinomainen


Palvelu oli ystävällistä ja työn jälki oikein hyvä. Oli helppoa päästä omalla autolla paikan päälle kun autopaikat oli heti vieressä.

Susanna Nurmela, Ompelimo: Everstinkuja 4, Espoo / Leppävaara / Perkkaa, 044 559 5860

Espoon paras ompelimo